Kylpylä

Muut hinnat:

  • Pyyhe tai uima-asun vuokra 4 € / kpl
  • Pefletit 0,50 € / kpl tai 2€ / 5-8 kpl
  • Kylpylälipun hintaan sisältyvä kokonaisaika on 2 h
    (kesäkuu-elokuu 2,5 h), lisäaikamaksu 2 € /30 min / henkilö.
  • Yhdistelmäkäynti aikuisille ja aleryhmäläisille kuntosali/squash + kylpylä kylpylän kerta- ja sarjalippujen hinnalla. Lasten kylpylälipun hintaan kuuluu pelkkä kylpylän käyttö.
  • 1.9. – 31.5. talviaika ja 1.6. – 31.8. kesäaika. Katso aukioloajat täältä.

Kuukausikortti

Kuukausikortti on voimassa kuukauden ostopäivästä (ostopäivästä – seuraavan kuukauden edelliseen päivään). Korttia voi käyttää kerran päivässä voimassaolon ajan.
Korvaamme Fontanellan kiinniolopäivät kuukausikortin jatkoksi, jolloin et jää häviölle käyttöpäivissä. HUOM: korvausta ei tehdä, mikäli sinulla on käytössäsi kulunvalvontaranneke. Kulunvalvontarannekkeella kuukausikortin käyttöajaksi on määritelty aina 30 päivää. Rannekkeella oleva kuukausikortti aktivoituu käyttöön ensimmäisestä leimauksesta.

Kuntosali- / squash-kortilla 1 krt. / pv. 2 tuntia kuntosalilla TAI 1/2 tunnin kenttävuoro squashiin.

Kylpylä- / yhdistelmäkortilla 1 krt. / pv. 2 tuntia kylpylässä TAI 1 tunti kuntosalilla + 1 tunti kylpylässä TAI 1/2 tuntia squash + 1 1/2 tuntia kylpylässä.

Lahjakortit

Fontanellasta voit ostaa:
– lahjakortin haluamaasi palveluun / tuotteeseen
– euromääräisen lahjakortin haluamallesi summalle

Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostosta.

Lahjakortti liikuntaedulla

Mikäli ostat lahjakortin liikuntaedulla, lahjakortista tulee henkilökohtainen ja se kirjataan nimelläsi. Henkilökohtaisella lahjakortilla voit maksaa omia käyntejäsi sekä keilatessa sen keilaradan jolla keilaat + omat kenkäsi.

Muistathan käyttää lahjakortit ajoissa!

Liikuntaedut käyvät Fontanellassa

Voit maksaa: Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-mobiilimaksulla, Tyky Kuntoseteleillä, Epassilla, Edenredin Virikeseteleillä sekä Edenred-kortilla. Liikuntaetu on henkilökohtainen.