Fontanella on kivaa kaiken ikäisille!

Fontanellassa virkistyy koko kroppa. Lämmin kylpylä on täynnä kivoja yllätyksiä. Pidämme sinusta hyvää huolta, suorastaan hemmottelemme.

Kylpylässä on kymmenen erilaista allasta, joista voit valita ihanat kylpyläkokemukset itsellesi. Ison aaltoaltaan kunnon pärskeet keinuttavat vesilauttojen päällä mukavasti, lempeät poreet tai hierovat suihkut rentouttavat lihaksiasi ja kuntoilla voit vesijuosten tai uiden kuntouintialtaassa. Aaltoaltaassa pääset treenaamaan Hydrohex-vesitreenien tahtiin.

Vesiliukumäissä koet vauhdin hurmaa. Lapsille on ihan omat altaat, joissa on vettä suihkuttavia eläinhahmoja ja sienimökki vesileluineen. Tiloissamme järjestetään myös uimakouluja lapsille ja aikuisille.

Saunat täydentävät nautintoa. Suomalaisten saunojen lisäksi käytössä on höyrysauna.

Tilaussauna omalle porukalle

Fontanellassa on rentoihin tilaisuuksiin ja kokouksiin noin 10-15 hengen tilaussaunaosasto. 2 saunaa puku- ja pesutiloineen, oma höyrysauna ja oleskelutila takaavat mainiot puitteet tilaisuuteenne. Tilaussaunalta on suoraan käynti kylpylän allasalueelle.
Tilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus ruokailla ravintola Fontessa tai tilata ruokaa ja virvokkeita suoraan saunalle.

Huomioithan että mikäli haluat tuoda omia tarjottavia tilaussaunalle, Fontanella tarjoaa ainoastaan tilan, ei astioita / keittiötarvikkeita. Mikäli tuot tilaan omia tarjottavia / astioita, otathan kaikki tuomasi tarvikkeet ja ruoat mukaasi sekä huolehdit roskat roskakoriin.

Tilaussaunan vuokraan ei kuulu uima-asut tai pyyhkeet, näitä voit kuitenkin vuokrata kylpylän vastaanotosta.

Altaat

Lämpö: 27°C
Syvyys: 1,2 – 2,0 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0 – 1,5 m

Aaltoallas on esteetönKuinka aallot syntyvät?

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0,8 – 1,2 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0 – 1,3 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 1,2 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0 – 0,9 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0 – 0,2 m

Lämpö: 13 °C
Syvyys: 1,4 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0,2 – 0,4 m

Lämpö: 30 °C