Kylpylä Pohjois-Savossa liikkumiseen ja rentoutumiseen!

Kylpylässä virkistyy koko kroppa. Meidän kylpylässä voit harrastaa liikuntaa aktiivisesti tai rentoutua kylpylän lämmössä.

Kylpylässä on kymmenen erilaista allasta, joista voit valita ihanat kylpyläkokemukset itsellesi. Tekemistä ja aktiviteetteja löytyy kaikille. Ison aaltoaltaan kunnon pärskeet keinuttavat vesilauttojen päällä, lempeät poreet tai hierovat suihkut rentouttavat lihaksiasi. Voit vesijuosta tai kuntoilla uiden kuntouintialtaassa. Aaltoaltaassa pääset vesijumppaamaan Hydrohex-vesitreenien tahtiin.

Vesiliukumäessä koet vauhdin hurmaa. Lapsille on ihan omat lasten altaat, joissa on vettä suihkuttavia eläinhahmoja ja sienimökki vesileluineen. Tiloissamme järjestetään myös uimakouluja lapsille ja aikuisille.

Saunat täydentävät nautintoa. Miesten, että naisten puolella suomalaisen saunan lisäksi käytössä on höyrysauna.

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia liittyen Fontanellan palveluihin ja käytäntöihin.

Tilaussauna vuokrattavana omalle porukalle

Fontanellassa on rentoihin tilaisuuksiin ja kokouksiin iso tilaussauna. 2 saunaa puku- ja pesutiloineen, oma höyrysauna ja oleskelutila takaavat mainiot puitteet tilaisuuteenne. Tilaussaunalta on suoraan käynti kylpylän allasalueelle. Tilaussaunan ryhmäkoko noin 10-15 henkilöä (istumapaikkojen määrä). Mikäli osallistujista osa on kylpylässä ja osa oleskelutilassa, tilaussaunalle mahtuu isompikin porukka.

Huomioithan että mikäli haluat tuoda omia tarjottavia tilaussaunalle, Fontanella tarjoaa ainoastaan tilan, ei astioita / keittiötarvikkeita. Mikäli tuot tilaan omia tarjottavia / astioita, otathan kaikki tuomasi tarvikkeet ja ruoat mukaasi sekä huolehdit roskat roskakoriin.

Tilaussaunan vuokraan ei kuulu uima-asut tai pyyhkeet, näitä voit kuitenkin vuokrata kylpylän vastaanotosta.

Tilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus ruokailla ravintola Fontessa tai tilata ruokaa ja virvokkeita suoraan saunalle.

Altaat

Lämpö: 27°C
Syvyys: 1,2 – 2,0 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0 – 1,5 m

Aaltoallas on esteetönKuinka aallot syntyvät?

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0,8 – 1,2 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0 – 1,3 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 1,2 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0 – 0,9 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0 – 0,2 m

Lämpö: 13 °C
Syvyys: 1,4 m

Lämpö: 30 °C
Syvyys: 0,2 – 0,4 m

Lämpö: 30 °C