Kaksi kuntosalia treenaamiseen

Monipuolinen kuntosali

Alakerran kuntosalilla on TechnoGymin kuntosalilaitteet sekä irtopainoja ja levytankoja vapaapainoharjoitteluun. Alasalilta löytyy oma aerobinen tila, jossa on valikoimassa juoksumatto, kuntopyörät, soutulaite, Cross Training sekä Elliptical Training lämmittelylaitteet. Salilla on lähes 30 suorituspaikkaa ja oma nurkkaus jumppavälineiden käyttöön ja venyttelyyn. Molemmilla kuntosaleilla on kahvakuulat.

Alakerran kuntosalilla on ryhmiä maanantai aamuisin klo 8.30-10.00 ja torstai aamuisin klo 7.45-9.00 (syyskuu-toukokuu). Tällöin kuntosali on varattu ryhmälle ja kulunvalvontarannekkeelle ei ole mahdollista käyttää kuntosalia.

Yläkuntosal

TechnoGymin Easy Line laitteilla varustettu kuntosali sopii erityisesti tehokkaaseen kiertoharjoitteluun aloittelijoille sekä senioriryhmille. Yläsalin laitteissa on kaksisuuntainen hydraulinen vastus eikä näin ollen vastuksen säätöä tarvita. Kuntosalilla on lisäksi laaja valikoima erilaisia jumppavälineitä.

Yläkuntosalin varaukset löydät täältä

Syksyn 2023 yläsalivaraukset julkaisemme joka sunnuntai (tuleva viikko).
Varattuina aikoina yläkuntosali on varattu vain varaukseen kuuluvalle seurueelle ja tällöin muiden ei ole mahdollista hyödyntää tilaa.

Hyvä salietiketti:

  • Älä omi laitteita ja painoja! Ethän varaa useaa laitetta kohtuuttoman pitkäksi aikaa itsellesi ja estä muiden pääsyä laitteeseen. Sopu tilaa antaa!
  • Laitathan käyttämäsi välineet takaisin omille paikoilleen.
  • Mikäli hikoilet laitteessa, muistathan pyyhkiä laitteen hiestä.

Henkilökohtainen ohjaus ja kuntosaliohjelmat

Ohjaajamme auttavat sinua kuntosalilaitteiden käytössä. Oikeat liikkeet ja suoritustekniikka on syytä harjoitella huolella alusta alkaen oman terveyden ja motivaation kannalta.

Teemme yhteistyötä PK Treenien kanssa ja he voivat tehdä sinulle omien tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman.

Siilinjärven kunnan liikuntatoimen nettisivut löydät täältä.


Squash

Kaksi kilpailutasoista squash-kenttää.
Mailoja ja palloja vuokrattavana.
Kenttävaraukset puh. 017 462 1200.

Squash on avoinna kuntosalin aukioloaikojen mukaan.

Tutustu squashiin www.squash.fi

Ohjatut ryhmäliikunnat ja vesijumpat

Fontanellan ohjatut ryhmäliikunnat: kuntosalicircuit, ikääntyneiden kuntosalicircuit ja virtuaalivesijumpat.
Vesijumppia joka päivä, kevyttä virtuaalijumppaa, keskiraskas/haastava vesijumppa. Tutustu tarkempiin tuntikuvauksiin.

Ohjeet ja ikärajat kuntosalin käyttäjille

Ohjeet löydät täältä

Ikäraja kuntosalille on 15-vuotta. 13-15-vuotiaat voivat harjoitella kuntosalilla vain vanhempien luvalla. Lupalappuja saa kylpylän tiskiltä.
Turvallisuussyistä kulkurannekkeen lunastamiseen vaaditaan 15-vuoden ikä ja alle 13-vuotiaat eivät saa mennä kuntosalille.