Kaksi kuntosalia treenaamiseen

Ohjeet ja ikärajat kuntosalin käyttäjille

Ohjeet löydät täältä

Ikäraja kuntosalille on 15-vuotta. 13-ja 14-vuotiaat voivat harjoitella kuntosalilla vain vanhempien luvalla. Lupalappuja saa kylpylän tiskiltä.
Turvallisuussyistä kulkurannekkeen lunastamiseen vaaditaan 15-vuoden ikä ja alle 13-vuotiaat eivät saa mennä kuntosalille.

Monipuolinen kuntosali

Alakerran kuntosalilla on ryhmiä maanantai aamuisin klo 8.30-10.00 ja torstai aamuisin klo 7.45-9.00 (syyskuu-toukokuu). Tällöin kuntosali on varattu ryhmälle ja kulunvalvontarannekkeelle ei ole mahdollista käyttää kuntosalia.

Alakerran kuntosalilla on TechnoGymin kuntosalilaitteet sekä irtopainoja ja levytankoja vapaapainoharjoitteluun.

Alasalilta löytyy oma aerobinen tila, jossa on valikoimassa juoksumatto, kuntopyörät, soutulaite, Cross Training sekä Elliptical Training lämmittelylaitteet.Salilla on lähes 30 suorituspaikkaa ja oma nurkkaus jumppavälineiden käyttöön ja venyttelyyn. Molemmilla kuntosaleilla on kahvakuulat.

Alakerran kuntosalilla sinun on mahdollista käydä asiakaspalvelun aukioloaikojen lisäksi kulunvalvontarannekkeella laajemmin aukioloajoin sekä myös kiinniolopäivinä. Täältä löydät lisätietoa, kuinka ranneke käyttää käyntejä leimatessa.
Kulkurannekkeelle voit ladata kuntosalin kertakäyntejä, sarjalippuja tai kuukausikortin.

Yläkuntosali

TechnoGymin Easy Line laitteilla varustettu kuntosali sopii erityisesti tehokkaaseen kiertoharjoitteluun aloittelijoille sekä senioriryhmille. Yläsalin laitteissa on kaksisuuntainen hydraulinen vastus eikä näin ollen vastuksen säätöä tarvita. Kuntosalilla on lisäksi laaja valikoima erilaisia jumppavälineitä.

Yläkuntosalin varaukset löydät täältä.
Varattuina aikoina yläkuntosali on varattu vain varaukseen kuuluvalle seurueelle ja tällöin muiden ei ole mahdollista hyödyntää tilaa. Päivitämme seuraavan viikon listan sunnuntaisin. Huomioithan, että varauksia voi tulla myös pitkin viikkoa.

Henkilökohtainen ohjaus ja kuntosaliohjelmat

Ohjaajamme auttavat sinua kuntosalilaitteiden käytössä. Oikeat liikkeet ja suoritustekniikka on syytä harjoitella huolella alusta alkaen oman terveyden ja motivaation kannalta.

Teemme yhteistyötä PK Treenien kanssa ja he voivat tehdä sinulle omien tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman.

Siilinjärven kunnan liikuntatoimen nettisivut löydät täältä.


Squash

Kaksi kilpailutasoista squash-kenttää vain 20min päässä Kuopiosta.
Mailoja ja palloja vuokrattavana.
Kenttävaraukset puh. 017 462 1200.

Squash on avoinna kuntosalin aukioloaikojen mukaan.

Tutustu squashiin www.squash.fi

Ohjatut ryhmäliikunnat ja vesijumpat

Fontanellan ohjatut ryhmäliikunnat: kuntosalicircuit, ikääntyneiden kuntosalicircuit ja virtuaalivesijumpat.
Vesijumppia joka päivä, kevyttä virtuaalijumppaa, keskiraskas/haastava vesijumppa. Tutustu tarkempiin tuntikuvauksiin.