Keilailu on hauska harrastus

4-rataisessa keilahallissa on perinteisen keilauksen sekä kilpakeilauksen lisäksi suosittua hohtokeilailua, jota voit harrastaa perjantai- ja lauantai- iltaisin sekä sunnuntaisin.

Keilailu on hauska harrastus ja sitä voi harrastaa ympäri vuoden. Keilailu sopii aivan kaikille. Laji ei tunne ikä-, eikä muitakaan rajoituksia. Keilaamaan tullessasi sinulla ei tarvitse olla omia välineitä, sillä ne voi vuokrata Fontanellasta.
Automaattinen pistelaskujärjestelmä näyttää pelitilanteen suoraan radoilla olevilta tv-näytöiltä. Lapsille on mahdollisuus laittaa lapsilaidat, jotta pallo pysyy radalla.

Yritys- ja synttäritilaisuuksiin voit varata koko keilahallin tai muutamia ratoja.
Alkoholittomia virvokkeita keilahallille voi ostaa kylpylän kassalta.

Hohtokeilaus

Tule kokeilemaan suuren suosion saanutta hohtokeilausta!

Hohtokeilailu tapahtuu viihdyttävässä tunnelmassa hohtovalojen säihkeessä ja musiikin soidessa. Hohtokeilaus tarjoaa hauskan tavan tutustua keilailuun, ja sopii erinomaisesti illanviettoon ja synttäreiden ohjelmaksi. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja paljon iloista mieltä. Hohtokeilailussa tulokset lasketaan automaattisella pistelaskujärjestelmällä samaan tapaan kuin normaalissa keilailussa.

Mukavia hetkiä hohtokeilailun parissa!

Mikäli varausjärjestelmä ei tarjoa jollekin ajankohdalle ratoja varattavaksi, ei ratoja ole tuolloin vapaana.
Mikäli olemme pyhäpäivänä auki, on hohtokeilaus sunnuntai päivän mukaan, vaikka järjestelmä ei sitä tarjoaisi.

Lasten synttärit keilaten!

Järjestä lastenjuhlat keilailun merkeissä. Lapsille valittavissa erilaisia pelejä (mm. Angry birds) normaalin keilauksen lisäksi. Kourusuojat helpottavat keilausta. Halliltamme löytyy myös lasten palloja ja keilakenkiä. Voit tuoda omat tarjottavat juhliin.

Kilpailut

Kilpailuaikataulu: torstaisin 17.45, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tulokset

Syklis 30 vuotta (8 parasta loppukilpailuun)
Karsinnan tilanne

Ässäkaadot (8 parasta loppukilpailuun)
Karsinnan tilanne
Finaalin tulokset